VD informerar
Meny
Helgmenyn som Take Away - Nu kan du få vår populära helgmeny som Take Away. Läs mer
Ändrade öppettider - I rådande situation har vi ändrat köket/restaurangens och bowlingens öppettider. Ni hittar våra nya öppettider under respektive avdelning.
Laddar...

Coronaanpassat "sittande" Julbord

Under rådande pandemi presenterar vi vårt julbordskoncept på ett lite annorlunda sätt.
Själva Julbordsmaten är lika underbart komponerat som tidigare år, där vi satsat rejält på att hitta den bästa råvaran för dom olika anrättningarna. Vår köksmästare och hans personal kommer att lägga ner sin själ i att skapa julbordssmaker i absolut Världsklass.

Vi har i år valt att anpassa ditt julbordsbesök på ett så säkert sätt som möjligt för att hindra smittspridning. Vi kommer bl.a. begränsa gästantalet och sprida ut borden i lokalen. Det kommer att dukas för max 8 personer vid varje bord. Detta, även om ert sällskap är fler. Det vill säga, att om ni som sällskap är 16 personer kommer ni att få två separata bord med 8 på vart bord.

Vårt koncept med ”Sittande” Julbord kommer att fungera på följande sätt: Ni kommer att välkomnas av en hovmästare som visar er till ert bord där ni blir serverade glögg med tillbehör.

Vi kommer sedan att ta upp dryckesbeställning och höra om eventuella matallergier. Efter att drycken är serverad kommer vi att presentera våra favoritsillar tillsammans med bröd, två sorters ostar, smör och spillpotatis. Detta kommer tillsammans med ”Havets kalltallrik” som är fylld med havets alla läckerheter. I nästa servering kommer en välkomponerad charktallrik med mängder av närproducerade smaker. Våra ”småvarma” favoriter kommer att serveras i småskålar och karotter där man kan plocka på bordet. Vi avslutar det hela med en smarrig desserttallrik fylld med sötsaker, detta tillsammans med kaffe och hemlagad godis. Hela serveringen sker med dig sittande vid bordet vilket kommer att utesluta risken för trängsel och andra risker för smittspridning.   

Vi ber att ni beställer dryck av servitör då vi inte kommer att ha någon barservering under hela sittningen.

Har ni frågor rörande våra regler och rekommendationer ber vi er att kontakta oss på info@lumberkarle.se eller närmaste personal.