Meny
Laddar...

Lediga tjänster

Vi söker an assisterande Restaurangchef/ Hovmästare

Som assisterande restaurangchef och Hovmästare är du tillsammans med Restaurangchefen ansvarig för restaurangverksamheten och dess utveckling parallellt med vår köksmästare. Du jobbar proaktivt med service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer även att vara en del i den dagliga driften. Som restaurangchefens ”högra hand” har du det övergripande ansvaret för personal, schemaläggning, bokningar, beställningar och eventplanering. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom att vara en bra förebild. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och personal är bland det roligaste som finns. Du älskar ett högt tempo och är stresstålig. Du ska ha arbetat i en ledande befattning inom hotell eller restaurang tidigare, vara hands on och kunna leda en grupp mot organisationens mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har relevant yrkesutbildning i grunden, gedigen erfarenhet från restaurangbranschen samt dokumenterad ledarerfarenhet.
Mat & dryckeskunskap är ett måste. Stor del av arbetstiden är i drift på kvällar och helger.

  • Du ska leda och fördela arbetet i restaurangen
  • Samarbeta med köksmästaren
  • Schemalägga
  • Kvalitetssäkra
  • Coacha och leda personalen
  • Sköta beställningar
  • Arbeta i drift
  • Säkerställa att restaurangen har den utrustning som krävs för att kunna leverera
  • Att vara restaurangens ansikte utåt vad gäller kommunikation med gäster.
  • Bidra till harmonisk och glädjefull arbetsmiljö

 

Skicka in din CV samt en presentation av dig själv till fredrik@lumberkarle.se
För mer information om tjänsten ring Fredrik Dufva 070-634 87 70 eller Pelle Stohlander 0708-99 83 86.

Vi besvarar endast ansökningar som har relevant och uppfyller ställda krav.