Meny
Laddar...

Lediga tjänster

Vi söker en assisterande Restaurangchef/ Hovmästare

Läs mer

Som assisterande restaurangchef och Hovmästare är du tillsammans med Restaurangchefen ansvarig för restaurangverksamheten och dess utveckling parallellt med vår köksmästare. Du jobbar proaktivt med service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer även att vara en del i den dagliga driften. Som restaurangchefens ”högra hand” har du det övergripande ansvaret för personal, schemaläggning, bokningar, beställningar och eventplanering. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom att vara en bra förebild. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och personal är bland det roligaste som finns. Du älskar ett högt tempo och är stresstålig. Du ska ha arbetat i en ledande befattning inom hotell eller restaurang tidigare, vara hands on och kunna leda en grupp mot organisationens mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har relevant yrkesutbildning i grunden, gedigen erfarenhet från restaurangbranschen samt dokumenterad ledarerfarenhet.
Mat & dryckeskunskap är ett måste. Stor del av arbetstiden är i drift på kvällar och helger.

  • Du ska leda och fördela arbetet i restaurangen
  • Samarbeta med köksmästaren
  • Schemalägga
  • Kvalitetssäkra
  • Coacha och leda personalen
  • Sköta beställningar
  • Arbeta i drift
  • Säkerställa att restaurangen har den utrustning som krävs för att kunna leverera
  • Att vara restaurangens ansikte utåt vad gäller kommunikation med gäster.
  • Bidra till harmonisk och glädjefull arbetsmiljö

 

Skicka in din CV samt en presentation av dig själv till fredrik@lumberkarle.se
För mer information om tjänsten ring Fredrik Dufva 070-634 87 70 eller Pelle Stohlander 0708-99 83 86.

Vi besvarar endast ansökningar som har relevant och uppfyller ställda krav.

Köksmästare

Läs mer

Vi söker nu en köksmästare som har stor passion för kvalité och viljan att ständigt arbeta för att utveckla produkten. Du är positiv, kreativ, lyhörd, ambitiös och sätter gästernas behov och önskemål först. Du har en ödmjuk framtoning och är van att leda och inspirera ett team. Att jobba i service tillsammans med ditt team är något du brinner för. Du ser lösningar snabbare än utmaningar, du är möjlighetsupptäckare och problemlösare. För att lyckas i din roll behöver du ha arbetat och ha erfarenhet som köksmästare tidigare i större verksamheter.

Köksmästaren leder köksarbetet, ansvarar för att regelverken kring mathantering och att hygien följs. Andra uppgifter som du som kökschef ansvarar för och bör vara förtrogen med är: bemanningsplanering, inventering, matkalkylering och menyarbete. 

Är detta något som låter intressant för dig, hoppas vi att du sänder oss ett CV tillsammans med ett personligt brev för att skaffa närmare bekantskap med dig. CV och personligt brev skickar du till pelle@lumberkarle.se. För vidare information om tjänsten ring Pelle på 0708-998386

Tillträde: Enligt överenskommelse, rekrytering pågår
Omfattning: 100% tillsvidareanställning, lön enligt överenskommelse.
Arbetstider: Varierande arbetstider dag/kväll/helg.
Krav: Minst fem års erfarenhet, svenska i tal och skrift och tidigare erfarenhet av liknande tjänst.

Vi besvarar endast ansökningar som har relevant och uppfyller ställda krav.