VD informerar
Meny
Helgmenyn som Take Away - Nu kan du få vår populära helgmeny som Take Away. Läs mer
Ändrade öppettider - I rådande situation har vi ändrat köket/restaurangens och bowlingens öppettider. Ni hittar våra nya öppettider under respektive avdelning.
Laddar...

Coronaanpassat Julbord

Under rådande pandemi presenterar vi vårt julbordskoncept på ett lite annorlunda sätt.
Själva Julbordet är lika underbart komponerat som tidigare år, där vi satsat rejält på att hitta den bästa råvaran för dom olika anrättningarna. Vår köksmästare och hans personal kommer att lägga ner sin själ i att skapa julbordssmaker i absolut Världsklass.


Vi har i år valt att anpassa ditt julbordsbesök på ett så säkert sätt som möjligt för att hindra smittspridning. Vi kommer bl.a. begränsa gästantalet och dela in våra gäster i olika sektioner i våra matsalar. Vi kommer att släppa in till julbordet under olika tidsintervaller samt se till att det inte bildas trängsel vid julborden.
Ni kommer att välkomnas av en hovmästare som visar er till en av tre sektioner på hotellet. Där kommer ni att kunna hänga av er ytterkläder innan ni serveras Glögg med tillbehör vid bordet.

I år presenteras vårt stora julbord på tre separata platser. Vi har ett julbord för dom kalla rätterna, ett för det småvarma och ett tredje för alla desserter och godsaker.
Er hovmästare kommer att meddela när det blir er tur att gå till respektive bord. Allt för att minska risken för köbildning. Vi ber er att respektera hovmästarens rekommendationer och förmaningar.
När ni avnjutit godsakerna från det kalla bordet i lugn och ro kommer ni att få reda på när det är dags att besöka det småvarma osv.
All dryck beställs och serveras vid bordet. Vi kommer inte att sälja någon dryck över disk vid baren.

Då förbudet mot dans fortfarande gäller ber vi er som gäst att respektera detta och sitta ned under showen eller annan underhållning.

Har ni frågor rörande våra regler och rekommendationer ber vi er att kontakta oss på info@lumberkarle.se eller närmaste personal.

Med förhoppning om en vällyckad Julbordsupplevelse på ett tryggt och säkert sätt!

Varmt välkomna till oss på Lumber & Karle!

Vi ses i Kvänum!