Förrätter
Hjort
Whisky-och enbärsgravad hjortfilé med lagrad Svecia och honungssötad selleripuré
samt karamelliserade lingon och krispiga krutonger.
Dryckestips: Lumber & Karle, Côtes du Roussillon (eko), Frankrike
125:-
Havskräfta
Citron-och blomkålspannacotta med havskräftsallad, rädisor och strimlad sockerärta
samt kumminbrödsticks och wasabikräm.
Dryckestips: Dreissigacker, Riesling, Tyskland
135:-
Barnmeny
Hamburgare
90 grams hamburgare serveras med sallad, tomat, hemgjord dressing och jumbo pommes.
95:-
Pannkakor
Serveras med vispad grädde & sylt.
90:-
Glass med chokladsås
Tre kulor glass med husets chokladsås.
55:-
Dessert
Björnbärsconsommé
Smaksatt med vanilj, serveras med egengjord citrusglass och svartpepparsticks.
115:-
Passionsfruktsmousse
På mjuk mandelkaka med hallonmaränger och riven vit choklad.
95:-
Savaräng med Calvadossmak
Serveras med semifreddo på mandel och choklad samt ljummen bärkompott.
125:-
Huset Pralin
Liten men naggande god pralin på finaste choklad.
Dryckestips: Svart Löfbergs Lila samt Grönstedts Monopole
25:-/st
Varmrätter
Oxfilé på Planka
Vår egna ”Plankstek” på grillad oxfilé med duchesspotatis, grilltomat och baconlindad haricot verts samt hemslagen bearnaise- och marsalavinsås.
Vintips: Lumber & Karle, Côtes du Roussillon (eko), Frankrike
335:-
Öringfilé
Skinnstekt öringfilé med smörmonterad musselvelouté, spetskål sauterade med mandel och citron samt pressad potatis och saltrostad ostronskivling.
Vintips: Lumber & Karle, Vin de Pays d`Oc, Frankrike
265:-
Grönt
Husets krämiga lasagne med bönor, chèvre och ärtfärs, serveras med citrondressad sallad.
Vintips: Dreissigacker, Riesling, Tyskland
225:-
Bar/Bistromeny
Högrevsburgare
Serveras med Sivans lagrade prästost, jalapeñomajonnäs, rökt sidfläsk, dillpicklad gurka, björnbärschutney. rostat briochebröd, serveras med pommes och husets krydda.
Dryckestips: Mc Brian, Qvänum Mat & malt
190:-
Räkor
En ”King Size” macka fullproppad med räkor och tillbehör, serveras med husets majjo. Kan fås på både ljust och mörkt bröd.
Dryckestips: Altozano, Verdejo, Spanien
190:-
Bookmaker Toast
På surdegsbröd med oxfilé och Dijonkräm, serveras med färsk riven pepparrot, rödlök och äggula.
Dryckestips: Lumber & Karle, Côtes du Roussillon (eko), Frankrike
165:-
Steamed Buns
Med långkokt högrev smaksatt med chili, honungssötad sriachakräm, kimchi, salladslök och koriander.
Dryckestips: Altozano, Tempranillo Shiraz, Spanien
175:-
Kvällens Husman (Måndag-Torsdag)
Fråga din servitör vilken husman som serveras just idag.
175:-
Kvällens Pasta (Måndag – Torsdag)
Fråga din servitör vilken pastarätt som serveras just idag.
175:-