Vecka
20
Måndag
Pannbiff med sockerstekt lök, gräddsås, lingon och pressgurka
Fiskgratäng med räkor sparris och dill samt duchesspotatis
Tisdag
Klassiskt dillkött med chilibakade morötter och kokt potatis
Fiskgratäng med räkor sparris och dill samt duchesspotatis
Onsdag
Ugnsgratinerad falukorv med tomatsås och potatispuré
Ångkokad koljarygg med varm gubbröra, citrussås och dillsmörad färskpotatis
Torsdag
Ungersk Gulash med gräddfil, saltgurka och rostad potatis
Ångkokad koljarygg med varm gubbröra, citrussås och dillsmörad färskpotatis
Fredag
Nattbakad svensk fläskkarré med chili och ingefära, serveras med äppelgräddsås, baconstekt broccoli samt kokt potatis
Halstrad öringfilé med ramslökssås, halstrad citron och kokt potatis
Veckans pasta
Fläskfilé med grönpeppar och ädelost
AFFÄRSLUNCH
Pris: 295:- (exkl. dryck)
Beställs dagen innan, minst 2 personer