Meny
Laddar...

London West End Show kommer till Lumber & Karle i Kvänum!

Basil, Sybil, och Manuel serverar en trerätters middag under mycket skratt och publik-kontakt i denna 5 stjärniga interaktiva show. Den är fantastisk för komedi- och teaterfans, men även för de som bara vill gå ut och njuta av en oförglömlig måltid och en mycket trevlig kväll. Denna show är en sann blandning av genial komedi och ett unikt skrivet teatermanus där kaos infinner sig redan från start.

- ‘Uppslukande teater när den är som bäst’ ★★★★★
Best of Theatre, London West End 2019

- ‘Fantastisk!’ ★★★★★
What’s on Stage

- ‘En två timmars ät-, drick- och skrattsensation!’ ★★★★★
The Daily Telegraph

Showen föddes i Australien 1997, som en hyllning till BBCs älskade TV serie, och har blivit en världs-hit med över 1 miljon människor världen över som har sett den. Den spelas av professionella skådespelare och har genom åren varit i 41 länder. Showen turnerar konstant i Australien, Europa, Skandinavien, och Asien. Showen spelas också på London West End. Faulty Towers - The Dining Experience har blivit den mest framgångsrika interaktiva komedi showen i sitt slag.

Plats

Lumber & Karle, Götaplatsen 1, 535 30 Kvänum  

Föreställningsdatum

Fredag 1 mars 19.00 (dörrarna öppnas 18.30)
Lördag 2 mars 19.00 (dörrarna öppnas 18.30)

Pris: 

Middagsshow: 1 295kr 
(3-rätters middag med 2 timmar show)

KÖP BILJETTER HÄR för 1 Mars 

KÖP BILJETTER HÄR för 2 Mars

Glöm inte att boka boende, klicka här för att boka rum

INFORMATION OM SHOWEN/BRA ATT VETA:

Hur: Föreställningen spelas på engelska av Brittiska skådespelare och varar ca 2 timmar.

Insläpp: Vänligen anländ 30 minuter innan föreställningen startar för pre-show mingel och köp av måltidsdryck. Köp av måltidsdrycken och mingel sker i foajén. 

Platser: Vi har reserverade platser till varje sällskap. Är ni två sällskap som skulle vilja sitta tillsammans, eller om någon i sällskapet är i behov av särskild placering p.g.a rullstol eller liknande så ber vi er kontakta oss på e-mail: info@lumberkarle.se

Matallergier: Om du/ni har någon matallergi som vi behöver veta om så anger du/ni det i bokningssystemet i samband med bokning av biljetten. 

Videofilmning: Videofilmning av showen är inte tillåtet på grund av rättigheter.