VD informerar
Meny
Helgmenyn som Take Away - Nu kan du få vår populära helgmeny som Take Away. Läs mer
Ändrade öppettider - I rådande situation har vi ändrat köket/restaurangens och bowlingens öppettider. Ni hittar våra nya öppettider under respektive avdelning.
Laddar...

Hej!

Mitt namn är Pelle Stohlander och är VD på Lumber & Karle!

Vi står nu inför den största utmaningen någonsin i vår bransch!
I en bransch där marginalerna även i normala fall är mycket små, får denna katastrof ofattliga konsekvenser. När nya bokningar helt har stannat upp, medans avbokningarna haglar in är det svårt att driva företag. MEN, vi kommer att göra vårt yttersta för att fortsätta ge er som gäster hotell- och restaurangupplevelser i toppklass! Ledning och personal har kommit överens om att vi skall ge allt vi kan för att ta oss igenom detta! Vi ger oss INTE så lätt!
Men för att vi skall lyckas behöver vi DIG kära gäst! Vi behöver dig mer än någonsin!

Först av allt vill jag än en gång framföra är att minska smittspridning och följa myndigheternas direktiv är av högsta prioritet. Jag kan inte nog betona hur noggranna våra rutiner är i arbete med hygien, städ, mat och desinfektion. Våra medarbetare har tydliga direktiv kring vikten av att stanna hemma vid minsta lilla symtom och vi uppmanar naturligtvis dig som gäst att vänta med att besöka oss om du inte känner dig helt frisk. När det är sagt, vill jag också informera er om att hotellets stora utbud av upplevelser när det gäller mat, konferens, hotellpaket, bowlingpaket m.m. fortfarande erbjuds! Det har aldrig varit säkrare, mer prisvärt och mer behövligt att unna sig lite livskvalitet!

Utöver vårt vanliga utbud när det gäller mat, dryck och aktiviteter, kan vi nu också presentera en mängd olika lösningar när det gäller Take Away. På vår hemsida ser du vilka olika alternativ du kan välja emellan!

När du kommer hit som lunchgäst, hotellgäst, bowlinggäst eller konferensgäst får du inte bara en härlig upplevelse, du bidrar också till möjligheten att jag som arbetsgivare kan börja riva uppsägelsebesked, permitteringsbrev och istället fortsätta arbetet med att skapa gästupplevelser tillsammans med underbara människor! Låt oss tillsammans trotsa rädslan, tro på fakta och inte lyssna på ”låtsasexperter” och lösa rykten! Det är inte farligt att gå på krogen, bo på hotell och att umgås med vänner! Vi finns här och vi är så glada att just du är vår gäst!
Välkomna!


Med vänlig hälsning!
Pelle

#supportyourlocalrestaurant #stöttarestaurangbranschen #lumberkarle #lumberochkarle #visesikvänum