VD informerar
Meny
Laddar...

Hej!

Mitt namn är Pelle Stohlander och är VD på Lumber & Karle!

Jag hoppas att ni haft en härlig sommar trots rådande oroligheter!
Vi på Lumber & Karle valde att hålla semesterstängt i julimånad. Vi kände att vi behövde ladda våra batterier för att taggade och utvilade kunna ta emot er gäster på bästa sätt nu när vi öppnat upp igen.


Vi har, som så många andra i vår bransch slitit hårt i sviterna av covid-19. Vi har dock haft en stark tro och ambition att klara oss igenom detta på ett bra sätt. Vi har dock varit tvungna att anpassa både våra öppettider och vårt utbud på ett sätt som gör det både säkert och hanterbart.
Vi är så glada och tacksamma för den förståelse och det tålamodet ni gäster visat oss! Det värmer!

I tillägg till att vi hela tiden följt alla råd och rekommendationer från våra myndigheter har vi utarbetat extra rutiner och arbetssätt för att säkra vistelsen för våra gäster och personal på Lumber & Karle så bra som möjligt. Vi har riskbedömt våra avdelningar och gjort speciella insatser för att på bästa sätt reducera smittspridningen. Vår ambition är att du som gäst skall känna dig säker och trygg under din vistelse hos oss. Du hittar mer ingående om våra insatser och prioriteringar på hemsidan under fliken ”Covid-19”.

När det är sagt, vill jag också informera er om att hotellets stora utbud av upplevelser när det gäller mat, konferens, hotellpaket, bowlingpaket erbjuds som vanligt, men med våra speciella anvisningar och restriktioner! Det har aldrig varit säkrare, mer prisvärt och mer behövligt att unna sig lite livskvalitet!

Det känns otroligt skönt att vara tillbaka och jag lovar er att vi kommer att göra allt för att du som gäst skall få en så minnesvärd vistelse som möjligt! Oavsett om du kommer som lunchgäst, konferensgäst, bowlinggäst eller som vilken annan gäst som helst, så garanterar jag att vi skall göra det vi kan för att du skall känna dig välkommen!!

Vi finns här och vi är så glada att just du är vår gäst!
Välkomna!

Med vänlig hälsning!
Pelle Stohlander
VD

#supportyourlocalrestaurant #stöttarestaurangbranschen #lumberkarle #lumberochkarle #visesikvänum