VD informerar
Meny
Laddar...

Benders 60 år

I samband med Benders 60- årsjubileum 11 januari 2020 fick Lumber & Karle den stora äran (och utmaningen) att arrangera hela middagen där 1450 gäster skulle serveras. Hela festen hölls i en av dom stora fabrikslokalerna på Benders egna fabrik i Uddevalla. Medarrangören Jocke Wahlström på Skara Tält & Montage hade smyckat hela fabrikslokalen i tyger, ljus och läcker scenmiljö.

Gästerna började med en mingelbuffé med olika snittar, mousserande vin till levande musik. Klockan 18.00 öppnades ridån till den stora bankettsalen med över 180 bord i olika etage. En stor bankettsal med en stor scen längst fram i lokalen samt en liten scen i mitten där en stråkkvartett spelade klassiskt när gästerna satte sig ner. På given signal stegade ca. 70 servitriser och servitörer in med den första vinserveringen för kvällen. När kvällen närmade sig 22.00 hade alla 1450 gäster serverats en trerätters middag med Kärringötoast till förrätt, Grillad glacerad Kalvrygg med Calvadossås, Pommes Gratin, rostad morotspuré samt smörsvängda bondbönor till huvudrätt och en Jubileumsbakelse signerad Nordpolen till dessert. Kvalitetsviner följde dom olika maträtterna och till kaffet serverades avec.

Efter middagen bjöds gästerna på en sprakande underhållning i form av Sveriges absoluta artistelit. Namn som Lena Philipsson, David Lindgren, Jessica andersson, Erik Segerstedt, Elisa, Johanna Beijbom och inte minst, Ola Salo fixade en show som gästerna aldrig kommer att glömma! Hela festligheten avslutade på småtimmarna med den klassiska ”Schlättaböjen i bröd som nattmat!

Med ömma fötter och stela kroppar kunde vi på Lumber & Karle se tillbaka på ett arrangemang som till 100% fungerade! vi vill skicka ett stort tack till alla fantastiska medarbetare som gjorde kvällen till den succé den blev. Vi vill också tacka familjen Benders för förtroendet och för att vi på Lumber & Karle fick möjligheten att visa att vi kunde arrangera detta stora kalas!

Vi ses i Kvänum! Mvh Pelle & Fredrik med personal

 

Benders jubileum

Servering

Dukat bord Benders